Julgåvor

Välj bland dessa paket

 

1. Jag vill skänka gåva direkt till ett paket. Swish 123 338 5531 eller Bankgiro 489-7658. Skriv paketets namn på Meddelande

 

2. Jag behöver få ett Gåvobevis mejlatgå då längst ned på sidan. Swish 123 338 5531 eller Bankgiro 489-7658. Skriv paketets namn på Meddelande och om det ska stå ett namn på gåvan.

 

 

 

SKOLPAKET 250 kr

Skolpaket med böcker och pennor

I skolan får man själv bekosta skolmaterial såsom pennor och böcker och det betalas av barnens familjer. Om barnen inte har någon familj försöker barnen använda slängda pennstumpar och allt möjligt som anteckningspapper. Lärarna kan be ett barn utan penna, att lämna lektionen.

Köp ett skolpaket som bidrar till barns skolarbete och rättigheten att få utbilda sig.

  • Din julgåva är ett skolpaket

____________________________________________________________________

 

FRITIDSPAKET 250 kr

Fritidspaket

Både Home for Hope och Human Compassion behöver hjälp med att skapa fritidsaktiviteter. Barnen bor där permanent för de är föräldralösa eller övergivna. En del barn har föräldrar i livet men besöker dem endast någon gång per år.

Så fritidsaktiviteter behövs. Fotbollar, hopprep och andra saker är omtyckta. Leken hjälper och stärker barnen och bidrar till att stärka självkänslan.

  • Din julgåva är paket för fritidsaktiviteter

____________________________________________________________________

 

SKYDD & SÄKERHETSPAKET 250 kr

Bidra till skydd

På Home for Hope är det enkelt att ta sig rakt in där barnen bor. Ett arbete är startat med att bygga ett skydd runt om hemmet, för att säkra att obehöriga inte tar sig in. En mur är påbörjad och resterande område ska stängslas in.

  • Din julgåva är ett bidrag till skydd & säkerhet

____________________________________________________________________

MATPAKET 500 kr

Mat till en familj

Gåvan går till extremt fattiga familjer och bidraget blir inköp av ris, tomater, olja och kryddor. Matpaketet delas ut av centret MCTF under julen 2018.

  • Din julgåva är ett matbidrag till en familj

_____________________________________________________________

 

BYGGPROJEKT 5000 kr

Gåva till  ett hem

Som företag eller privatperson vill du bidra till våra byggprojekt. Ditt bidrag omsätts under 2019 och blir en bit av Human Compassion egna hem. Bilder på husbygget visas på hemsidan under året. Vill du får du gärna visa ditt företagsnamn på bygget. Bidraget kan räcka till t.ex. en sovsal på ca 15m2. Hela bygget är kring 150m2 och vi behöver 10 gåvor för att starta.

  • Din julgåva är en del av ett hem

Sista dag för riktade julgåvor är 22:a december kl. 18:00

 

Önskar du få ett Gåvobevis mejlat till dig? Skriv då ett meddelande till oss.

 

God Jul önskar

Maria Lemon & Sara Svensson

Children's Home